Flandria Premium

Flandria Premium

Готварските съдове Falk Flandria Premium са изработени от висококачествен многослоен материал. Има дебелина на материала 2,5 мм, който се състои от многослойна комбинация от неръждаема стомана, алуминий и мед в пет слоя.
 
Целта на тази нова комбинация от материали е да произвежда висококачествени премиум тигани, които са предназначени предимно за професионални и амбициозни хоби готвачи. Петслойният материал осигурява перфектна топлопроводимост, като топлината се разпределя равномерно чак до страничните стени на съда.
 
С Falk Flandria Premium можете да създадете кулинарни шедьоври, които са перфектно приготвени и неустоимо вкусни. И най-добрата част? След като се насладите, почистването е детска игра, защото нашите продукти могат да се мият в съдомиялна машина. Инвестирайте в качество и гъвкавост - Falk Flandria Premium е идеалният избор както за страстни домашни готвачи, така и за професионалисти.
 
Гаранция на Falk Culinair
Falk Culinair използва само безупречни материали и ги обработва като уникални ръчно изработени предмети с най-голямо внимание. Falk Culinair гарантира за материала, функцията и изработката. Тъй като Falk Culinair не се занимава с масово производство и не използва автоматично производство, всеки продукт е уникален с малки разлики.
 
За всички продукти от серията Falk Culinair Flandria получавате 10-годишна гаранция за адхезията на различните метали на „многослойните слоеве“ и 2-годишна гаранция за производството.
 
2.5MM 5PLY brushed stainless steel handles for induction
Подреди по
Филтри
Марки
Индукция
Дебелина
Диаметър
Обем
Височина
Обща дължина с включена дръжка(и)
Обща височина с включена дръжка(и)
Тегло
Цена