Защо мед ?

20 октомври 2021
 Защо мед ?
Защо мед ?
 
От всички метали, медта е най -ефективната за готвене. Това е най -добрият метален проводник, освен среброто.
 
Температурата се разпространява равномерно от всички страни на съдовете за готвене. Вашите сосове вече няма да изгорят или да се отделят. Топенето на шоколад ще се превърне в детска игра.
 
Перфектно акумулиране на топлина. Вашите вкусни яхнии могат да се варят с часове.
 
Червен меден тиган е "зелен тиган". Идеалната проводимост и оптималното натрупване на топлина ще ви позволят да спестите много енергия. Това ще направи значителна разлика в сметката ви за енергия.
 
Свързан с гастрономията от много поколения.
 
Медта означава класа и съвършенство.
Вечен стил, който идеално се вписва във всеки кухненски интериор.
 
 
Защо Falk Culinair?
 
 
Falk Culinair е компания, специализирана в производството на професионални съдове за готвене с изключително качество.
 
Falk Culinair разработи специална биметална мед, която беше представена на пазара. Дебела медна плоча е покрита с много тънък слой от неръждаема стомана под изключително високо налягане, за да се получи висококачествен продукт. Съдовете за готвене поддържат всички предимства на проводимостта на медта, докато външният слой от неръждаема стомана придава на продукта елегантен, модерен и издръжлив външен вид.
 
Гаранция за качество
 
Съдовете за готвене и приборите Falk Culinair са гарантирани за цял живот, когато се използват правилно.
 
Изработка
 
Пропорциите, формите са проектирани в сътрудничество с Професионални Готвачи.
 
Всички модели могат да се използват с конвенционални печки.
 
Дръжките са ергономично проектирани и изработени от неразрушим чугун.
 
Ами поддръжката?
 
От поколения готвачите винаги са предпочитали тенджери и тигани от твърда мед
поради практическата им полза. Тези класически медни тигани обаче изискват много висока поддръжка, за да запазят блясъка си. Falk Culinair ограничи упоритата работа по поддръжката значително въз основа на две важни подобрения:
 
Всички модели имат външно матово покритие. Това сатенено покритие се поддържа лесно с много фина гъба (например Scotch Brite®).
 
Вътрешният слой от неръждаема стомана ще устои на износване или окисляване, като гарантира, че тиганът остава постоянно чист и хигиеничен.
 
 
Каква стойност получавам за цената?
 
 
Стойността на биметалната мед е значително по-висока от желязото или неръждаемата стомана. Освен това всички модели са произведени в мед (2,5 мм) за разлика от други производители на медни съдове за готвене.
 
Цената на нашите съдове за готвене се влияе главно от медния индекс LME. Този индекс имаше експлозивен растеж през последните няколко години. Въпреки много високата стойност на този индекс, съдовете за готвене и приборите на Falk Culinair остават достъпни както за професионални, така и за домашни готвачи.
 
Покупката на биметални медни съдове за готвене от Falk Culinair е инвестиция с голяма стойност за парите ви. Въз основа на нашата доживотна гаранция и икономия на енергия, нашите съдове за готвене са отлична стойност, като същевременно внасят професионално качество и комфорт при готвене във вашата кухня.